Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Apireven crème
7,50Apireven

Apireven creme

Indicaties

Apireven Bijengif een massage crème met een rijke inhoud aan natuurlijke stoffen o.a voor de spieren en gewrichten en lumbago

Actie

Het actieve ingrediënt in het product wordt geleverd door een evenwichtige combinatie van propolis verbindingen (flavonen, etherische oliën, looistoffen) met anti-oxidant, antibacterieel en met natuurlijke extracten van bijengif.met antiseptische en genezing met natuurlijke extracten capsici en bijengif die perifere doorbloeding activeert waardoor een toestand comfort en ontspanning.

Samenstelling

Ingrediënten: Extract van propolis, bijenwas, lanoline, paraffine-olie, cetaceum, nicotinaat extract nietjes, bijengif, nipagine, borax.
Aanbeveling is een massage crème met een rijke natuurlijke stoffen inhoud in om status als de spieren en gewrichten te behouden en zorgen voor ontspanning van de spieren.
Kenmerken: Het actieve bestanddeel in het product wordt geleverd door een evenwichtige combinatie van propolis verbindingen (flavonen, etherische oliën, looistoffen) met anti-oxidant, antiseptische en genezing met natuurlijke extracten van bijengif capsici en activerende perifere bloedcirculatie waardoor het geven een staat van comfort en ontspanning.

Hoe te gebruiken

De crème wordt toegepast in kleine hoeveelheden op oppervlakken gemasseerd. De massage wordt gemakkelijk gedaan, zonder toepassing van druk op de weefsels. Voor een langere effect dient gemasseerd gebied bedekt met een natuurlijk vezelmateriaal, bij voorkeur wol. Overtollige crème dient niet noodzakelijk worden verwijderd. Let op: Omdat de zalf bijengif bevat, mag deze niet in aanraking komen met de slijmvliezen van de mond, ogen en genitaliën. en niet worden aangebracht op open wonden, doorligwonden en andere gebieden.
Om te vermijden dat geringe hoeveelheden zalf op de gevoelige plekken zullen komen, moeten de handen, na het opbrengen van de zalf, zorgvuldig gewassen worden.

Gebruik: Meerdere malen per dag zachtjes inwrijven of op een kompres toepassen..

Apitherapie

Apitherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij men gebruikmaakt van producten die door bijen geproduceerd worden, zoals honing, bijenwas, bijengif, koninginnengelei en propolis. Deze producten kunnen zowel toegepast worden ter voorkóming van klachten of ter genezing ervan. Bij inwendig gebruik spreekt men van voedingssupplementen, bij uitwen
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Apitherapie

Inhoud: een tube bevat 30 g crème.

Houdbaarheid: 2 jaar vanaf de datum van fabricage.
Aantal:

 
 


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code