Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

3 Minuten Haarmasker met Jojoba
Nieuw
4,45

niet meer verkrijgbaar
                                               Haarmasker met Jojoba

In het dagelijks leven heeft je haar veel te verduren: je haar vaak wassen, verven, hitte van je krul- of stijltang, maar ook invloeden van buitenaf. Hoewel het al lente is, zitten er nog een paar koude dagen aan te komen. Deze koude dagen zijn een ramp voor je haar! Je haar wordt statisch, breekbaar en glansloos. Ook het temperatuurverschil van buiten en binnen zorgt voor nog meer afbreuk en schade aan het haar. Met een aantal tips en de juiste verzorging kun je je haar optimaal verzorgen.

 1. Vermijd heet water tijdens het wassen van je haar. Heet water droogt je haar namelijk uit. Kies liever voor lauw water.
  2. Massage: Doordat je de hoofdhuid masseert worden de haarzakjes gestimuleerd, hierdoor krijgt dof en droog haar meer glans. Ook stimuleer je de doorbloeding bij de wortels van je haar, wat zorgt dat je haar beter kan groeien. Een hoofdhuidmassage kan zowel op nat haar (bijvoorbeeld tijdens het wassen) als op droog haar.
  3. Hydraterende shampoo: Gebruik een shampoo die bij jouw haartype past. Bij droog haar zou ik je aanraden om een shampoo te gebruiken die je haar hydrateert en verzorgt. Je hebt in de drogist verschillende shampoos speciaal voor droog en beschadigd haar is.
  4. Conditioner: Gebruik na je shampoo altijd een conditioner. Door je haar te wassen met shampoo openen de haarschubben. Een conditioner zorgt ervoor dat deze weer gesloten worden en maakt het haar daardoor mooi en gezond.
  5. Haarmasker: Door 1 á 2 keer een voedend haarmasker te gebruiken zorg je dat je haar goed gehydrateerd wordt. Het heeft daarnaast een voedende en herstellende werking en dringt diep door tot ons haar. Een haarmasker geeft je de extra verzorging die het nodig heeft, het versterkt je haar en laat je haar er gezonder uitzien.
  6. Haar drogen: Na het wassen van je haar is het belangrijk om je haar niet te hard droog te wrijven. Het is beter om een handdoek om je haar heen te slaan en op die manier het vocht in de handdoek te laten trekken. Als je last hebt van droog haar kun je ook beter je haar zo veel mogelijk aan de lucht laten drogen. De hitte van een haardroger droogt je haar namelijk nog meer uit.
  7. Haarserum: Een haarserum zorgt voor een intense hydratatie, voedt je haar en zorgt voor een mooie natuurlijke glans. (Gebruik niet te veel en vermijdt de haarwortels, omdat dit je haar weer vettig kan maken)
  8. Bescherming: Het is natuurlijk het beste om thermische styling te vermijden, de hitte van een krul- en stijltang zijn schadelijk voor je haar en drogen je haar uit. Mocht je dit erg moeilijk vinden, gebruik dan altijd een product dat je haar beschermd tegen de hitte.
  9. Vermijd stylingproducten met alcohol. Alcohol is namelijk een effectieve reiniger, dit kun je haar nog verder uitdrogen.
  10. Bijpunten: Droog haar heeft vaak veel gespleten punten. Door die eraf te (laten) knippen oogt je haar al gauw minder droog en ziet het er gezonder uit. Je vermijdt daarnaast ook dat de haarpunten verder gaan spijten
Hierop vind u informatie over Jojoba: https://nl.wikipedia.org/wiki/Jojoba

Prijs Van 5,90 voor 4,45 inhoud van 295 ml


Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code