Top
Appel met Kaneel
  • Appel met Kaneel
2,95


Appel met Kaneel

Eigenschappen van kaneelthee

Kaneel bevat, naast dat het een afrodisiacum is, de cinnamtannin B1-verbinding, wat de reden is waarom kaneelthee helpt bij het voorkomen van diabetes en het reguleren van de bloedsuikerspiegel bij patiënten met type 2 diabetes, vooral als je het drinkt tijdens het vasten. Niet alleen dat, kaneelthee bevat ook voedingsstoffen zoals ijzer, vezels en calcium, die de spijsvertering helpen. Ook is bewezen dat het het bloedcholesterol kan helpen verlagen.

Kaneel is een uitstekende alternatieve remedie, die je zal helpen je glucose- en cholesterolniveau te verlagen. Daarnaast is het ook een natuurlijk product, dat je zonder vrees kan gebruiken, aangezien het volledig vrij is van chemische stoffen.

kaneel2Onthoud echter: ook al is kaneel doeltreffend om gewicht te verliezen of je gewicht te behouden en om je glucose- en cholesterolniveaus onder controle te houden, je mag nooit zomaar stoppen met het nemen van medicatie die je door de dokter voorgeschreven werd. Vul je behandeling gewoon aan met deze natuurlijke Appel- kaneel thee.


Apple & Cinnamon Tea

Ingrediënten: 
20 % appel, hibiscus sabdariffa bloemen ( 33 % )
variabele hoeveelheid ( Cynosbati fructus
fructus Crataegi , rozijnen , pruimen doorn fructus )
stukken van kaneel 5 % , kaneel smaak.
Geen kunstmatige kleurstoffen .
75g Netto


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over