Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

qqqqq
0,00


Apidermin is een gezicht crème op basis van Royal Gelly(ook wel koninginnengelei genoemd). Royal Jelly wordt door de bijenkoningin gemaakt en dient als voedsel voor haar larven. Hierdoor is Royal Jelly rijk aan verschillende soorten vitamines en mineralen. Door deze voedende bestanddelen is Royal Jelly ideaal voor veelzijdig gebruik.

Onze  Apidermin crème is ideaal voor de drogere en of beschadigde huid. Het is een vette crème die direct voedend is voor de huid. Door de actieve bestanddelen bevorderd deze crème niet alleen de bloedcirculatie maar helpt het ook bij het soepel houden van de huid. Daarnaast helpt deze crème ook de huid bij haar natuurlijke regenererende werking waardoor het rimpelvorming tegen gaat en helpt rimpels te verminderen.

U kunt de crème dagelijks gebruiken en zal bij veelvuldig gebruik het beste resultaat geven. U kunt de crème als dag en als nacht crème gebruiken.

Inhoud: 45ml

Ingrediënten: Parrafin oli, Aqua, Bijenwax, Sodium teraborate, Lanoline, Cetyl alcohol, Retinol A, cholesterol, Royal Jelly, Parfum 


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code