Top
Apidermaliv
  • Apidermaliv
5,20Apidermaliv is een gezicht crème op basis van Royal Gelly(ook wel koninginnengelei genoemd). Royal Jelly wordt door de bijenkoningin gemaakt en dient als voedsel voor haar larven. Hierdoor is Royal Jelly rijk aan verschillende soorten vitamines en mineralen. Door deze voedende bestanddelen is Royal Jelly ideaal voor veelzijdig gebruik.

Onze  Apidermaliv crème is ideaal voor de normale en gemengde huid. De crème is hydraterend en voedend voor de huid. Door de actieve bestanddelen bevorderd deze crème niet alleen de bloedcirculatie maar helpt het ook bij het soepel houden van de huid. Daarnaast helpt deze crème ook de huid bij haar natuurlijke regenererende werking waadoor het rimpelvorming tegen gaat en helpt rimpels te verminderen.

U kunt de crème dagelijks gebruiken en zal bij veelvuldig gebruik het beste resultaat geven. U kunt de crème als dag en als nacht crème gebruiken.

Inhoud: 40 gram
Ingrediënten: Aqua, Olijf olie,  Bijenwax, Lanoline, Cetyl alcohol, Shea boter, Sodium teraborate Cholesterol, Royal Jelly, Parfum 


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code