Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Badzout met rozen olie
  • Badzout met rozen olie
4,00

 Gebruiksaanwijzing voor een Bad.

Laat uw bad vol lopen met warm water en giet hier de volledige inhoud, 500 gram, van de pot in. Wij raden u aan om minimaal 15 minuten in het bad te blijven voor een optimale resultaat.

Hiernaast kan je het badzout ook voor andere doeleinde gebruiken zoals een voetbad of een stoombad voor het gezicht.

Stoombad bij  Verkoudheid en Huidreiniging of Holtenontsteking.

Tevens kunt u het ook gebruiken voor een stoombad om de holtes en verstopte neus weer open te krijgen en vastzittend slijm op te lossen, of bij hoesten.
Voor een stoombad kunt u ongeveer 50 gram zout gebruiken en dan ongeveer 15 minuten boven de stoom blijven hangen.
Breng het water aan de kook. Schep het zout in de bak en giet er kokend water overheen.
Ga snel zitten met je hooft boven de bak en doe daar een handdoek overheen, zodat er zo weinig mogelijk stoom kan ontsnappen.
Ga zover boven het water hangen zodat het goed warm voelt, maar het mag niet branden.
Probeer zoveel mogelijk door je neus adem te halen. Houd dit circan 10 a 15 minuten vol. daarna zachtjes droogdeppen.

Benodigheden zijn Grote kom, Handdoek, 1 a 1.5 liter heet water en 50 gram zout.

Voetbad is een weldaad voor je lichaam.

In onze categorie vind je alle speciale gerelateerde producten. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en met de grootst mogelijke zorg uitgezocht. Probeer bijvoorbeeld onze andere Badzout ook eens. Door regelmatig een voetbad met badzout te nemen voordat je naar bed gaat, zul je merken dat je veel sneller in slaap valt. Een voetbad met badzout  helpt ook tegen hoofdpijn en verkoudheid. Onze voetbad helpeen bij verlichting van stijfheid en spierpijn, en stimuleren de bloedsomloop. Met de voetbad producten van onze webshop, geef je voeten de aandacht die ze nodig hebben en verdienen!
Een voetbad is een weldaad voor het gehele lichaam, ook als je voeten erg moe zijn.

Een eetlepel zout in een voetbad met heet water is voldoende, en ongeveer een 20 a 30  minuten met uw voeten er in zitten, daar knapt u heel veel van op.

Combinatie van het warme water en zouten werkt uit te spoelen toxische stoffen uit uw systemen, dan trekken ze naar de reflexologie kanalen.

Vrijwel na een aantal sessies zult u merken dat u er van opknapt.

Voor een voetbad kunt u ongeveer 100 gram zout in een bak met heet water doen, en dan met uw voeten in het water zitten tot dat het water is afgekoeld.

Inhoud: Badzout met natuurlijke rozen olie:

Dit producten bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is dermatologisch getest. Ook is dit product goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid.Verwachte levertijd: 1 weekVoorraad: 5
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code