Top
Zuivere honingVan de Molen webshop presenteert: Zuivere honing.

Geniet van de heerlijke smaak van échte honing. Vrijwel alle honingsoorten in de supermarkten zijn vaak simpele suikermengsels. De honing van amvital.nl is echter 100% door bijen gemaakt. Dat vergt trouwens erg veel inspanning! Wist u dat een honingbijenvolk ongeveer 50.000 km rondvliegt voor maar een kilo honing?

Bijen maken honing van bloemen nectar. De bloemen soort waarvan de nectar word gehaald heeft invloed op de honing als in kleur, smaak en geur. Ook zullen bepaalde soorten honing, zoals acaciahoning, pas na een hele tijd versuikeren. Er is ook crème honing, zoals koolzaadhoning, die alleen in als licht kleurige crème voor komt. Bloemenhoning is het meest bekende dat bestaat uit verschillende soorten bloemen. Honing bederft eigenlijk noot en is lekker voor het hele gezin, honing is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

 

Acaciahoning
Acaciahoning
100% Natuurzuivere acaciahoning, biologisch geproduceert zonder kunstmatige toevoegingen. Heerlijk voor tussendoor of bij het koken.
€ 5,50
Bloemenhoning
De honing is biologisch geproduceerd met mate, aan diabeten aan te bevelen. Hij wordt gebruikt bij hoest en verkoudheid. Bovendien wordt de honing. Evenals de plant, voorgeschreven als bloedzuiverend middel en bij spijsverteringsklachten die het gevolg zijn van een te grote zuurafscheiding van de maag.
Biologisch geproduceerd.
€ 5,00
Bloemenhoning Creme
Bloemenhoning Creme
€ 3,50
Dennenhoning
Dennenhoning
Dennenhoning is een welruikende honing. Dennenhoning is afkomstig van de nectar van dennenbomen. De honing is sterk van smaak en erg donker van kleur. Het is een buitengewoon gezonde honing met velen mineralen.
€ 6,00
Honing
€ 0,00
Koolzaadhoning
Koolzaadhoning
vanaf Januarie 2019 weer verkrijgbaar
Koolzaadhoning uit Roemenie.
100% zuiver. 
€ 4,00
Lindehoning
Lindehoning
Lindehoning
Heeft een gunstige werking op de zenuwen. Het werkt positief bij nervositeit, onrust, slaapstoornissen zoals slapeloosheid. Verder heeft het een positieve werking bij koorts, bronchitis en hardnekkige hoest. En heeft het een antiseptische werking(ontsmettend).
€ 6,00
Meidoornhoning
Meidoornhoning
De Honing (nectar) van de Witte Meidoornbloem
De honing daarvan word aangeraden bij klachten aan het hart zoals hartkramp, ritmestoornissen, hartkloppingen en aderverkalking. Men heeft ontdekt dat de inhoudsstoffen van deze struik het hart ontspannen en de bloedvaten verwijden, waardoor de doorbloeding verbetert. De spieren van het hart en de bloedvaten worden versterkt en schoongemaakt waardoor het hart beter functioneert en de bloeddruk daalt.
Meidoorn word vooral aangeraden om langdurig in te nemen om van een hartinfarct te herstellen.

De inhoudsstoffen van de meidoorn zorgen er tevens voor dat je ontspant en een betere nachtrust krijgt, waardoor er geen adrenaline onnodig word aangemaakt.
€ 6,00
Tijm Honing (niet meer leverbaar)
Tijm Honing
100% Natuurzuivere tijmhoning, biologisch geproduceert zonder kunstmatige toevoegingen. Heerlijk voor tussendoor of bij het koken.
Daarom is het de natuurlijkste honing: zoals door bijen word gemaakt.
Heerlijk als een pittige smaakmaker. Voor de liefhebber een avontuurlijk genot.
€ 5,95